Locatie :
NH - Edam
Email :
info@homanser.nl
Bel ons :
+31 (0)299 397317

Wie zijn wij?

Homanser B.V. biedt duurzame oplossingen voor verwarmen en koelen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Door slim gebruik te maken van de nieuwste technieken en de beste componenten heeft Homanser B.V. voor u altijd een oplossing op maat. Uw huis of bedrijfspand compleet gasloos maken behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. De oplossingen van Homanser B.V. zorgen altijd voor een verbeterde klimaatbeheersing en verhoogd leefcomfort. De missie van Homanser B.V. is dan ook om slimme duurzame oplossingen te bieden en daarmee het leefcomfort van de eindgebruiker te verbeteren.

Klantervaringen

Door de klantgerichtheid van Homanser B.V. zijn al onze klanten uitermate tevreden.
Vanuit verschillende bedrijven, maar ook privé, heb ik samengewerkt met Homanser B.V. en dat is tot volle tevredenheid. Goede service, goede bereikbaarheid en vooral het meedenken met de klant zijn denk ik de sterke punten van Homanser B.V., dus van mij zijn ze nog niet af. Een bedrijf om trots op te zijn!
Erik de Visser
Tours & Tickets
Werken met Homanser is een verademing! Plezier en professionaliteit gaan hand in hand. Op voor ons begrijpelijke wijze is nieuwe techniek uitgelegd met warmtepompen en regelbare verwarming per ruimte. Door deze techniek lopen wij nu voor op maatschappelijke ontwikkelingen, en we zijn voordeliger uit. Heerlijk om mee samen te werken.
Robert van Duuren
Marken Express
Installeren in een Unesco “wereld erfgoed” beschermde omgeving geeft extra uitdaging. Homanser B.V. heeft laten zien dat zij in een hotel wat nooit gesloten is - zonder al teveel overlast - de installatie op een perfecte manier kunnen installeren. Niets was ze teveel en keurig binnen budget. Het eindresultaat is; zeer tevreden gasten en een zeer tevreden ondernemer.
Taco van der Meer
Albus Hotel Amsterdam
Zeer prettig om met Homanser B.V. te werken. Zeer flexibel en geen probleem is Homanser B.V. te groot , overal wordt een passende oplossing voor gezocht. De installateurs hebben een enorm brede kennis betreft de materie, zijn gedreven en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Immanuel Baars
Perca Vastgoed B.V.

Komt u ons team versterken?

Wij zijn altijd naar op zoek naar enthousiaste en vakkundige collega's. Bent u geïnteresseerd in een van onze openstaande functies? Reageer dan direct via onderstaand formulier!

Selecteer functie